Automata

Ház

LOXONE

BLOG

Összes bejegyzés
kiemelt tartalmak
Loxone Intercom - Üdv otthon!

Loxone Intercom - Üdv otthon!

2023-02-14

Nem csupán egy csengő, hanem egy többfunkciós kaputelefon, mellyel a világ bármely pontjáról láthatjuk, ki szeretne belépni az otthonunkba.

A Loxone Intercom egy olyan multifunkciós kaputelefon, amely a modern háztartások elengedhetetlen kelléke. Segítségével nem csak kommunikálni tudunk a látogatókkal, de beépített kamerájának köszönhetően megnézhetjük, kit engedünk be otthonunkba.

A valódi üvegborítású kaputelefon magában foglal egy rejtett hangszórót, egy mikrofont, egy UV-szűrős, széleslátószögű full HD kamerát, továbbá egy közelítésérzékelőt,így az interaktív csengőgomb a kéz közelítésére világítással segíti ujjunk navigálását a sötétben. Az Intercom kétféle színben érhető el (fehér vagy antracit), IP44-es kialakításának köszönhetően kiválóan tűri az időjárás viszontakságait. Az eszköz segítségével lehetünk a világ bármely pontján, amikor becsengetnek hozzánk, úgy tudunk beszélgetni a másik féllel, mintha otthon lennénk, ráadásul igény szerint az Intercom fotót tud készíteni minden látogatóról, ezeket a képeket pedig offline, saját fizikai adathordozóján tárolja, így semmilyen módon nem kerül felhő alapú szolgáltatásba. Az adatvédelmet tovább növeli, hogy az applikáció és a készülék között létrejövő kapcsolatot a rendszer a két végpont között zárt kommunikációs protokollal (WebRTC) titkosítja, így kizárva az adatlopás lehetőségét.

Az eszközhöz olyan további Loxone berendezések csatlakoztathatók, mint az NFC Code Touch, így felprogramozott NFC tag vagy belépőkód birtokában engedhetünk be vendéget, családtagjainkat vagy épp a kertészt az általunk előre definiált jogosultságokkal, és azt is láthatjuk, ki mikor lépett be. Az Intercom önellenőrző funkcióval is rendelkezik, így lopási kísérlet vagy műszaki hiba esetén értesítést kapunk, hogy megtehessük a szükséges intézkedéseket.

Pár főbb specifikáció:

  • Letisztult dizájn valódi üveg borítással
  • P44-es védelem (kültéren használható)
  • Ultrakompakt forma (90 x 90 x 16 mm), mely lehetővé teszi a szerelődoboz nélküli telepítést
  • HD kamera, 120 fokos széleslátószögű objektívvel és UV-szűrővel
  • Beépített közelítésérzékelő: Interaktív csengőgomb – megközelítéskor felvillan
  • Rejtett hangszóró a legújabb hangszóró technológiával, speciálisan fejlesztett zajszűréssel és innovatív hangszóró vezérléssel
  • Áramellátás és kommunikáció PoE-n (Power over Ethernet) keresztül
  • Integrált Tree ág (legfeljebb 50 eszköz, max. 3W)
  • Tökéletesen kombinálható NFC Code Touch eszközzel a kényelmes beléptetésért

Vissza